Какво представляват мултимедийните системи за автомобил

Мултимедийните системи за автомобил са интегрирани системи, които комбинират различни медийни функционалности, инфотейнмънт опции и комуникационни възможности в едно устройство за управление в автомобила. Те съчетават аудио, видео, навигационни, връзката с мобилни устройства и други функции, предназначени за информационно-забавление, комуникация и удобство по време на шофиране.

Основните компоненти на мултимедийните системи за автомобил включват:
1. Дисплей: Обикновено представлява сензорен екран, който показва информацията от системата. Размерът на дисплея може да варира от малък до голям, в зависимост от модела на автомобила.
2. Аудио система: Предлага ръководство на устройствата за възпроизвеждане на звук, като радио, CD/DVD плеър, MP3 плейър, поточно предаване, Bluetooth свързаност и други. Някои системи могат да бъдат свързани и към високоговорители в колата.
3. Навигационна система: Предлага GPS навигация, карти, информация за трафика и други полезни функции, за да предостави подходяща навигация за шофьора.
4. Комуникационни функции: Включв Bluetooth свързаност, безжичен интернет, функция за разпознаване на глас и връзка с мобилни устройства. Те позволяват на шофьора да използва ръцете си за управление на системата и да осъществява безжични комуникации по време на шофиране.
5. Допълнителни функции: Мултимедийните системи за автомобил могат да предоставят и други допълнителни функции като възпроизвеждане на видео, информация за автомобила (производителност, разход на гориво, и т.н.), сензори за паркиране и др.
елта на мултимийните системи за автомобил е да осигурят по-добър информационно-забавен опит за шофьорите и пътниците, както и да улеснят възползването и използването на различни устройства по време на пътуване. Те са създадени със сигурността и удобството на шофирането в предвид и могат да допринесат за по-приятно и безопасно преживяване на пътуването с автомобил.

Повече от 30 години съвършенство

Мултимедия за кола

Монтаж на мултимедия

Лизинг

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Възможно е разминаване с наличност и цени поради технологичното време, необходимо за осъвременяване на цените. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

Социални мрежи

към началото