Лизинг

Сега можете да притежавате своята мечтана мултимедийна система по лесен и удобен начин. С нашите гъвкави лизингови схеми, покупката на изплащане става постижима за всеки. Независимо дали търсите обновяване на аудио-визуалната система в дома си или в колата, този начин на плащане ви предоставя свободата да си осигурите нещата, които обичате, без да изцеждате еднократно бюджета си.

Гъвкави Схеми и Одобрение до 15 минути:
Овъртрейдинг ЕООД разбира, че вашето време е ценно. Затова е осигурил договорно обслужване с UniCredit Consumer Financing, TBI Bank и ДСК Директ. С нашите гъвкави лизингови схеми можете да изберете периода на изплащане, който ви удовлетворява най-добре. Процесът на одобрение е улеснен и бърз, като може да получите одобрение до 15 минути, за да се насладите на своите нови мултимедийни устройства още по-бързо.

Спестете Си Финансовата Стабилност:
Лизингът през UniCredit Consumer Financing, TBI Bank и ДСК Директ ви предоставя възможността да запазите финансовата си стабилност. С малки, предвидими месечни вноски, можете да управлявате по-лесно бюджета си, като същевременно си осигурявате най-новите и напреднали мултимедийни продукти и услуги.

Лизинг за Монтаж:
С UniCredit Consumer Financing, TBI Bank и ДСК Директвие не само можете да закупите на изплащане мултимедийни продукти, но и монтажът може да бъде включен във вашия план. Така можете да се насладите на пълната функционалност на вашите нови устройства без загрижеността за допълнителни разходи за инсталация.

Нека вашето мултимедийно изживяване бъде не само удоволствие, но и лесно достъпно. Вашите мултимедийни желания могат да станат реалност с лесен и гъвкав лизинг. Спестете си финансовата стабилност и се наслаждавайте на най-новите технологии без стрес.

Повече от 30 години съвършенство

Мултимедия за кола

Автомобилно озвучаване

Монтаж на мултимедия

Лизинг

Социални мрежи

към началото